Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 21 mai 2022
  • :
  • :

Gal Ceahlău a participat la evenimentul „GAL Fest” Calafat

In perioada 8-10 mai 2022, Gal Ceahlau a participat la evenimentul „GAL Fest” Calafat organizat in cadrul proiectului de cooperare.

A fost un eveniment deosebit cu produse locale si ansambluri populare din GAL-urile partenere: Grupul de Actiune Locala Clisura Dunarii , Asociatia Poarta Almajului , GAL Tara Hategului Tinutul Padurenilor , GAL „Calafat” si GAL Ceahlau. Felicitari organizatorilor pentru reconstituirea Războiului de Independență, acolo unde Calafat a avut un rol important în perioada 1877-1878, fiind locul de unde s-a tras prima salvă de tun.Interpreta de muzica populara Ana Maria Luca a deschis evenimentul cu Imnul National si a continuat a doua zi cu cantece populare din zona Neamtului.

Multumim producatorilor Anastasiei Ion, Mihai Dahon, Ionela Nistor, Coptură Elena Nănuca si Ana Nistor ce ne-au insotit drum lung si au incantat papilele gustative ale celor care au trecut pe la standul nostru cu specilitati din carne, branza, pastrav, prajituri si palinca cu schinduc.

Gal Ceahlau
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.