Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

Hangu: Pompierii au stins incendiul și au găsit un bărbat mort.

În această dimineață, în jurul orei 05:00, Detașamentul de pompieri Târgu Neamț – Garda 2 Poiana Teiului a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o fânărie în satul Grozavesti, com. Hangu. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor. La locul evenimentului, în fân, a fost descoperit un bărbat de aproximativ 60 de ani, decedat.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars construcția din lemn cu suprafața de cca. 30 metri pătrați și aproximativ 5 tone de fân depozitat în aceasta.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

IPJ Neamt:

În urma lichidării incendiului, a fost descoperit corpul unei persoane. Polițistii au stabilit ca este vorba despre un barbat, de 60 de ani, din Hangu.Cercetarile continua pentru distrugere si ucidere din culpă.