Harpa Vasilică-Daniel a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț: „Dumnezeu să ne ajute, să ducem la îndeplinire tot ce ne-am propus, PENTRU OAMENI!”

0

În urma alegerilor desfășurate ieri, Harpa Vasilică-Daniel a fost ales președinte al Consiliului Județean Neamț. Victoria sa reflectă încrederea pe care cetățenii din județul Neamț au avut-o în el și în echipa sa, după o campanie electorală intensă.

În discursul său de mulțumire, Harpa a exprimat recunoștința față de echipa sa și de toți cei care l-au susținut:

ATÂT POT SĂ SPUN: MULȚUMESC! Mulțumesc din inimă echipei mele, care a fost trup și suflet alături de mine în perioada acestei campanii! Mulțumesc instituțiilor și oamenilor care și-au făcut treaba cu profesionalism în ziua votului! Mulțumesc vouă, dragi nemțeni, pentru încrederea acordată!

Dumnezeu să ne ajute, să ducem la îndeplinire tot ce ne-am propus, PENTRU OAMENI! 🤝Cu respect, Daniel Vasilică Harpa, Locul I în topul preferințelor dvs pentru funcția de PREȘEDINTE al CONSILIULUI JUDEȚEAN NEAMȚ, conform numărătorii paralele!”

Harpa Vasilică-Daniel a fost susținut de o echipă dedicată și a primit sprijinul comunității nemțene, care și-a exprimat încrederea în viziunea sa pentru viitorul județului. El a subliniat importanța profesionalismului și implicării instituțiilor și cetățenilor în ziua votului, un factor esențial pentru desfășurarea corectă și transparentă a alegerilor.

Noul președinte al Consiliului Județean Neamț, Harpa Vasilică-Daniel, va prelua mandatul începând cu luna octombrie a acestui an și își propune să aducă schimbări pozitive și să îndeplinească promisiunile făcute în campanie, având în vedere interesul și bunăstarea oamenilor din județul Neamț. Până atunci, preşedinţia CJ Neamţ este asigurată de Ion Asaftei (PSD).

Prezența la vot în județul Neamț a fost de 47,45%, comparativ cu 43,21% înregistrată în urmă cu patru ani.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate