Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

Hoti prinsi de politia orasului Bicaz

O patrulă de sigurantă publică din cadrul Politiei Orasului Bicaz a fost sesizată, în noaptea de 16/17 septembrie 2012, în jurul orei 03.20, de un agent intervenție pază, de la o firmă de profil, despre faptul că în urma declansării sistemului de alarmă de la o societate comercială din Bicaz, a constatat că persoane necunoscute au spart un geam de la magazin și au pătruns în interior, iar la pornirea sistemului de alarmă au părăsit locul faptei.

Echipajul de politie s-a deplasat la fata locului si a stabilit că din interiorul magazinului nu au fost sustrase bunuri.

Din investigatiile efectuate, politistii au identificat suspectii ca fiind C. Ion, de 22 de ani, din Bicaz si R.I., de 13 ani, din Piatra Neamt.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost retinut pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore si a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, care a luat fată de acesta măsura interdictiei de părăsi tara.

Vă reamintim că C. Ion este suspectat că împreună cu un alt minor, în vârstă de 16 ani, din Piatra Neamt, au sustras dintr-o casă de vacantă din satul Izvoru Alb, din orasul Bicaz, mai multe articole de pescuit sportiv, valoarea prejudiciului cauzat fiind în sumă de 2.000 de lei. Au fost recuperate 80% din bunurile declarate ca sustrase.

De asemenea, C. Ion este suspectat că împreună cu minorul în vârstă de 16 ani si minorul în vârstă de 13 ani, au sustras, în dimineata de 3 septembrie, un fierăstrău mecanic, dintr-un grajd din curtea unei locuinte din Bicaz.