Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 26 iulie 2021
  • :
  • :

IMAGINI din Ceahlău. S-a pus bariera pe Axial: Mașini blocate (VIDEO)

Imaginile care ajung la redacție din zona Ceahlău sunt dezolante. Apele au ieșit din mai multe puncte și fac ravagii. Drumurile sunt inaccesibile. Potrivit ISU Neamț, un podeț s-a rupt pe un drum comunal și 30 gospodării riscă să rămână izolate. Localnicii spun ca în ultimi 50 de ani nu a fost niciodata atât de multa apă.

Din cauza inundațiilor curentul electric a fost întrerupt, iar Axialul Izvorul Muntelui – Durău a fost închis. S-a pus bariera pentru a opri noi mașini să intre pe acest drum foarte circulat în ultima perioadă. Potrivit surselor noastre, câteva autovechicule sunt blocate în trafic pe axial și acum se lucrează la deblocarea lor. Aversele continuă.

ISU Neamț confirmă închiderea Axialului și blocajul rutier: „DJ155F (drumul axial Bicaz – Durău) este blocat pe ambele sensuri de mers. (mai multe autoturisme sunt blocate din cauza aluviunilor și arborilor căzuți)”

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *