Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

„ÎmpădureALA” este un proiect realizat de Asociaţia Juvenala care și‑a propus participarea la plantarea de arbori a unei zone care apartine Ocolului Silvic Brateş

„ÎmpădureALA” este un proiect realizat de Asociaţia Juvenala care și‑a propus participarea la plantarea de arbori a unei zone care apartine Ocolului Silvic Brateş. Această acțiune are ca scop inițierea reabilitării pădurilor din România și îndemnarea a cât mai mulți tineri să aprecieze natura și să o respecte. În cadrul acestui proiect au fost prezenți 30 de voluntari din Asociaţia Juvenala, care au avut misiunea de a planta, împreună cu cei de la Romsilva, o parte a pădurii din apropierea Tarcăului.
„În o singură zi, încărcați cu voie bună si muult chef de muncă, ajutăm la îmbunătățirea calității aerului, la aspectul pădurii şi la sănătatea locuitorilor. Noi plantăm copaci ca să aducem foloase altei generații!
Mulțumim sponsorilor ce ne-au sprijinit în misiunea nostră de plantare: Consiliul Județean Neamț, vitamin aqua, Parohia „Sfinții Părinți Ioachim și Ana” și nu în ultimul rând, Ocolul Silvic Brateș, în special persoanelor ce ne-au împărtășit cunoștințe despre ciclul pădurilor: Roxana Rosu, Nelu Oniga, Ionita Ioan” ,au declarat organizatorii.
Sursa:Asociaţia Juvenala,Facebook