Încă un transfer spectaculos: Primarul de la Farcașa intră în echipa PSD. Harpa: „Împreună, lăsăm ceva în urma noastră”

Primarul comunei Farcașa, Bogdan Țifui, va candida la alegerile locale din partea PSD Neamț. Pe lângă rolul de candidat la conducerea primăriei, acesta va ocupa funcția de vicepreşedinte al organizației județene și cea de coordonator zonal pe Valea Muntelui.

Informația a fost confirmată în această seară de președintele PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa:

V-am mai spus că în orice partid sunt oameni buni, care au cele mai bune intenții pentru a dezvolta comunitatea din care fac parte. Țifui Dumitru Bogdan este unul dintre ei – o spun asta faptele sale și oamenii locului- gospodari adevărați, cu credință în Dumnezeu și cu un bun simț aparte.

Cu experiența lui și cu sprijinul echipei noastre, continuă modernizarea și dezvoltarea comunei Farcașa și a întregii zone de pe Valea Muntelui.

Felicitări, Bogdan, pentru curajul și determinarea de a face acest pas important! Suntem mândri să te avem alături de noi în lupta pentru un viitor mai bun pentru toți locuitorii acestor meleaguri binecuvântate!

Împreună, lăsăm ceva în urma noastră și aducem bunăstarea comunităților pe care le reprezentam cu mândrie și responsabilitate. Așa să ne ajute Dumnezeu!

a declarat Daniel Vasilică Harpa,
președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu-Neamț

Primarul Bogdan Țifui este, înainte de toate, un bun gospodar. Și acest lucru se vede cu ochiul liber în frumoasa comună pe care o administrează.

Ca o dovadă de transparență în fața cetățenilor din Farcașa, Bogdan Țifui a explicat de ce a ales să părăsească echipa liberală pentru a se alătura PSD Neamț și, mai ales, de ce a fost o decizie dificilă, dar necesară:

În spiritul unei administrații bazate pe transparență, dialog, onestitate şi respect față de dumneavoastră, vreau să fiți bine şi corect informați cu privire la activitățile pe care le întreprind în calitate de persoană publică.

Pe această cale, doresc să vă anunț că astăzi am luat o decizie cu privire la viitorul politic şi anume, aceea de a mă alătura echipei Partidului Social Democrat Neamț şi a domnului preşedinte Daniel Harpa, unde voi ocupa funcția de vicepreşedinte al organizației județene şi coordonator zonal pe Valea Muntelui.

Această decizie, care nu a fost una deloc uşoară, a venit în urma unei ample analize, a consultării echipei de consilieri locali şi ascultând opiniile mai multor cetățeni (din comuna Farcașa, dar și din județul Neamț) cu care am discutat în ultimele 6 luni.

Am ales să mă alătur unui om care a făcut performanță în administrația publică locală, schimbând în bine fața oraşului Târgu-Neamț; am ferma convingere că va face aceeaşi performanță şi în calitate de preşedinte al Consiliului Județean Neamț.

Faptul că domnul Daniel Harpa provine din rândul primarilor este un atu pentru domnia sa, deoarece cunoaşte problemele specifice actului de administrație şi împreună putem identifica soluțiile optime – acesta a fost un alt motiv care m-a determinat să fac acest pas!

Alt argument care a stat la baza acestei decizii a fost faptul că, sub o formă sau alta, P.S.D. Neamț a dovedit interes față de zona Valea Muntelui, modernizând mai multe obiective de interes major pentru zona noastră. Cetățenii din această zonă merită acelaşi respect la fel ca oricare alt cetățean al județului!

Vă asigur că voi fi acelaşi om al faptelor şi voi continua să spun lucrurilor pe nume, indiferent de consecințe.

În cadrul P.N.L. Neamț acest fapt, de a spune lucrurilor pe nume, nu a fost prea bine înțeles de unele persoane. Faptul că am pledat mereu pentru echipă şi unitate, să privim spre viitor şi nu la ce a fost, a creat disconfort anumitor persoane!

Mulțumesc colegilor din P.N.L. Neamț pentru colaborarea din aceşti ani şi sper să ne revedem cu bine!

Am convingerea că alături de domnul preşedinte P.S.D. Neamț, Daniel Harpa, de domnul preşedinte al P.S.D. şi prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, vom continua în acelaşi ritm modernizarea şi dezvoltarea comunei Farcaşa şi a zonei noastre de suflet, Valea Muntelui.

Am avut o discuție cu domnul prim-ministru Marcel Ciolacu pe tema torenților din comuna Farcaşa de unde am primit asigurări din partea dânsului că vom fi sprijiniți în realizarea lucrărilor hidrotehnice de corectare a torenților de pe raza localitații, respectiv torentul Bușmei, pârâul Crucii, pârâul Soci, pârâul Slatinii şi urgentarea începerii lucrărilor de către A.B.A. Siret a lucrărilor de regularizare a albiilor pârâului Stejaru!

În final vă spun o singură dată că suntem oameni liberi și trebuie să avem libertatea de a ne exprima cu respect gândurile și voința politică. Orice alta insinuare nu își are sens.

a precizat Bogdan Țifui,
Primarul comunei Farcaşa

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate