Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 26 aprilie 2019
  • :
  • :

Înființare Complex piscicol Tarcău, sat Cazaci

U.A.T. Comuna Tarcău este de acord cu realizarea investiției „Înființare Complex Piscicol Tarcău”, în sat Cazaci, comuna Tarcău, finanțată în cadrul Programului Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 2020.
Este de acord cu captarea apei din pârâul Bătrâna, aducțiunea și deversarea care se va realiza pe zona de protecție și siguranță drum comunal și drum sătesc prin îngroparea sub radier a sistemului de colectare a apelor pluviale de suprafață.
Pentru perioada ocupării temporare de 9 ani se va încheia un contract de închiriere pentru care beneficiarul va plăti suma de 5794 euro.
După realizarea lucrărilor din cadrul investiției, beneficiarul are obligația de a duce terenul la starea lui inițială și totdata să nu afecteze celelalte categorii de folosință a terenurilor Islazului comunal Bătrâna și a zonei de protecție a drumului comunal.

Sursa: tarcau.ro

ziar piatra neamt