Înființare Sistem de Alimentare cu Apă şi Extindere Rețea de Canalizare în satele Frumosu, Popeşti, Farcaşa şi Buşmei, comuna Farcaşa

Ieri, 6 februarie, Tifui Dumitru Bogdan a semnat proiectul „Înființare Sistem de Alimentare cu Apă şi Extindere Rețea de Canalizare în satele Frumosu, Popeşti, Farcaşa şi Buşmei, comuna Farcaşa, județul Neamț” în valoare de 10.871.256,50 lei cu T.V.A.inclus în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”❗

Contribuția de la bugetul de stat se ridică la 10.293.752,36 lei, în timp ce cofinanțarea de la bugetul local este în valoare de 577.504,14 lei.

Proiectul a intrat în fază de licitație, imediat ce se vor încheia procedurile din această fază şi va fi desemnat un constructor, în funcție şi de condițiile meteorologice vom începe lucrările în teren.

Cu emoție în suflet vă anunț că sunt mulțumit de atragerea acestui proiect care va conduce la dezvoltarea comunei Farcaşa şi a calității vieții locuitorilor din această comună!

Doamne Ajută ca împreună să reuşim să atragem şi să implementăm cât mai multe proiecte care vor contribui la dezvolatarea comunei!

Cu prețuire,

Țifui Bogdan,

Primarul comunei Farcaşa

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate