Înființarea unui Cabinet stomatologic cu caracter social la Bicaz

Joi, 26.01.2023, a fost aprobat acordul de asociere între Primăria Bicaz și Asociația Volunteer For Life, reprezentată de dl Ionuț Ursu, pentru înființarea, amenajarea și funcționarea unui cabinet stomatologic cu caracter social. Vor fi astfel asigurate servicii de medicina dentară în regim de urgență sau cu programare, copiilor și adulților din categoria persoanelor defavorizate din orașul Bicaz.

Acesta va fi amenajat în clădirea Policlinicii și va cuprinde, o sală de așteptare, cabinetul stomatologic pentru copii, cabinetul stomatologic pentru adulți, spațiul pentru funcționarea aparatelor radiologice, spațiul destinat sterilizării instrumentarului medical, spații de depozitare și grupurile sanitare.

Asociația Volunteer For Life, prin dl Ionuț Ursu va amenaja spațiul cabinetului stomatologic, îl va dota cu aparatură medicală nouă, îi va asigura mentenanța și consumabilele pentru o perioada de 5 ani. Toate cheltuielile cu înființarea, amenajarea și dotarea cabinetului vor fi asigurate de Asociația Volunteer For Life prin susținerea financiară a donatorilor și sponsorilor, cel mai important fiind aportul Companiei OMV PETROM S.A.

Primaria Bicaz va pune la dispoziție spațiile necesare, iar după înființarea cabinetului va plăti utilitățile și va asigura personalul medical necesar funcționarii.

Mulțumim domnului Ionuț Ursu pentru dorința sa de implicare în implementarea acestui nou proiect la Bicaz. Reușita sa e garantată de fapte și anume, incheierea cu succes a construcției unității de recuperare medicală, cel mai nou compartiment al Spitalului Orășenesc Bicaz, la începutul acestei luni .

Mulțumim Volunteer For Life!

Primăria Bicaz – pagina oficială

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate