Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Județului Neamț, recrutează candidaţi

ŞI TU POŢI SALVA VIEŢI!
ALEGE FAMILIA POMPIERILOR MILITARI!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Județului Neamț, recrutează candidaţi, pentru admiterea la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu Boldești – sesiunea IANUARIE 2019. Sunt disponibile 300 de locuri destinate bărbaţilor, din care 275 de locuri pentru specializarea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă şi 25 de locuri pentru specializarea maistru militar auto.

Pentru a urma cursurile şcolii militare, sunt necesare parcurgerea recrutării, a selecției aptitudinale, iar la final concursul de admitere.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere la concursul de admitere este 23 noiembrie 2018.

Anunțul de concurs și alte detalii privind desfăşurarea admiterii (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – www.igsu.ro sau site-ul inspectoratului pentru situații de urgență judeţean – http://ijsunt.ro/admitere.php

Cei interesaţi se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al Judeţului Neamţ, cu sediul în str. Cuejdi nr. 34, Piatra Neamţ telefon 0233/216816, 0233/216815, int. 27126, 27127.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate