Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 29 ianuarie 2022
  • :
  • :

Instituirea taxei speciale de protecție civilă, la nivelul comunei Bicazu Ardelean

Consiliul local al comunei Bicazu Ardelean hotărăște aprobarea taxei speciale de protecție civilă care va fi achitată de către toate persoanele fizice și juridice deținătoare de clădiri, înregistrate în evidențele Primăriei comunei Bicazu Ardelean.

Cuantumul taxei este următorul:

~persoanele fizice, 1 leu/an/gospodărie;
~persoanele juridice, 10 lei/an.

Sunt scutite de la plata taxei:

~ instituțiile sau unitățile care funcționează sub coordonarea Ministerului Educației și Cercetării Științifice sau a Ministerului Tineretului și a Sportului, cu excepția incintelor folosite pentru activități economice:
~ fundațiile înființate prin testament, constituite conform legii, cu scopul de a întreține, dezvolta și ajuta instituții de cultură națională, precum și de a susține acțiuni cu caracter umanitar, social și cultural;
~ organizațiile care au ca unică activitate acordarea gratuită de servicii sociale în unități specializate care asigură găzduire , îngrijire socială și medicală, asistență, ocrotire, activități de recuperare, reabilitare și reinserție socială pentru copil, familie, persoane cu handicap, persoane vârstnice, precum și pentru alte persoane aflate în dificultate, în condițiile legii.

Sursa: comunabicazuardelean.ro