Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 24 ianuarie 2021
  • :
  • :

Întâlnirea Internaţională a Tinerilor Ortodocşi, eveniment cu caracter naţional şi internaţional

Întâlnirea Internaţională a Tinerilor Ortodocşi ce se va desfăşura în anul 2017 la Iaşi îşi doreşte a fi un eveniment important, cu caracter naţional şi internaţional, ce va aduna în capitala Moldovei 7000 de tineri.
5000 de tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani vor fi prezenţi la Iaşi încă din data de 1 septembrie, iar în ziua de duminică, 3 septembrie alţi 2000 de tineri din Arhiepiscopia Iaşilor vor fi prezenţi la Iaşi doar pentru o zi.
Vor fi aşteptaţi la Iaşi între 1-4 Septembrie tineri ortodocşi din România, Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Franţa, Germania, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Elveţia, Turcia, Iordania, Siria, dar şi de pe continentul african.
Reprezentanţii Parohiei din Dodeni, preot paroh Popa Mihail, sunt Valentina Vieriu din Bicaz, elevă la Liceul Teologic Ortodox ,, Cuvioasa Parascheva” Agapia şi Ungureanu Alin din Bicaz.

dolinex