Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 23 ianuarie 2021
  • :
  • :

INTERVIU. La o poveste cu Bobonete despre acțiunea de curățare a Lacului Izvorul Muntelui, în care este implicat

Cu ocazia etapei a doua din campionatul național organizat sub egida Ligii Române de Spinning, pe data de 24 Iulie, se adună toți pescarii participanți la acest eveniment și fac o acțiune de curățare a lacului Izvorul Muntelui.

Așteptăm toate persoanele care vor să ne sprijine în acest demers cu ambarcațiuni sau pe mal, în comuna Ceahlău, pe data de 24 Iulie! „, transmite cunoscutul comediant, Bobonete Mihai.

Am luat legătura cu Bobonete pentru a ne povesti mai multe despre această activitate, iată ce ne-a spus:

R: Ați fost vreodată în zona Bicaz-Valea Muntelui?
B: Da, e foarte frumos lacul, poate chiar cel mai frumos!
R: O să participați și dumneavoastră la curățarea acestui obiectiv turistic din zona noastră?
B: Încă nu știu, e în funcție de programul meu de filmări la Las Fierbinți.
Bicazul e pista de concurs la LRS unde se adună oameni de o calitate superioară pe care îi consider colegii mei de ligă și știu că le pasă foarte mult când vine vorba de ecologie și natură, de la Președintele Ciprian Hrișcă până la colegul meu Rareș Boeriu, și foarte mulți colegi care reprezintă Moldova ca zonă turistică și piscicolă.
R: Ce puteți să spuneți despre ceea ce se petrece cu lacul, mai ales în perioadele ploioase, atunci când toate mizeriile aruncate de oameni în apă, se adună și distrug din frumusețea acestui loc cunoscut de foarte multă lume?
B: Bicazul trebuie să rămână curat ca să îl descopere și copiii noștri, curat așa cum îl știam noi odinioară.
E păcat să avem așa locuri minunate în țărișoara asta și să încercăm să le ucidem frumusețea lor cu nesimțirea, nepăsarea și prostia noastră.
Natura ne dă, dar nu ne bagă în traistă!

Îi mulțumim lui Bobonete pentru că, deși ocupat, și-a rupt din timpul său și a stat cu noi la povești.

Te așteptăm din nou pe meleagurile noastre și sperăm că nu va mai fi nevoie în viiitor, să te întâlnești cu un lac acoperit de gunoaie și peturi, ci să te poți oglindi în luciul apei, să te bucuri de frumusețea și liniștea oferită de zona Bicazului!

 

dolinex