Ionel Arsene, președintele CJ Neamț: „Rețeaua de drumuri din Neamț este practicabilă”

ionel-arsene

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, îi asigură pe nemțeni și pe toți cei care tranzitează județul că rețeaua de drumuri din Neamț este practicabilă, iar șoferii pot pleca la drum cu încredere.

„Am luat toate măsurile necesare pentru a asigura o bună circulație pe drumurile din județ în caz de ninsori. Avem 52 de utilaje pe drumurile din județ și cantități suficiente de material antiderapant. Îi asigur pe nemțeni și pe toți cei care tranzitează județul că se pot simți în siguranță pe drumurile din Neamț.„, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

La ora 10 mai erau nealimentate cu energie electrică 11 localități din comunele Secuieni, Gherăiești, Moldoveni, Poienari, Văleni, Dulcești ca urmare a avarierii a 25 posturi de transformare de pe 5 linii de medie tensiune, 1708 consumatori rămânând fără energie electrică. E-ON a anunțat că se va interveni rapid pentru remedierea acestor avarii, iar furnizarea de energie electrica va fi reluata în cel mai scurt timp.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate