Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 august 2022
  • :
  • :

IPJ Neamț scoate 31 de posturi la concurs

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț scoate la concurs prin încadrare directă, un post de ofițer de poliție și 30 posturi de agenți de poliție. Înscrierile se fac online, după validarea acestora, candidații urmând a parcurge două probe, una practică și una teoretică, funcție de posturile pe care se candidează.Înscrierile se fac on-line, în perioada 29 iunie – 12 iulie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare, cu excepție în ziua de 12 iulie a.c., când înscrierea se realizează până la ora 16.00.Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile structura de securitate, comunicații și informatică, ordine publică, reținere și arest preventiv.Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:https://nt.politiaromana.ro/…/posturi-scoase-la-concursÎn perioada 8-29 august a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.La data de 3 septembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă.

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR!