Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 18 septembrie 2020
  • :
  • :

Iubitorii ambarcațiunilor ușoare sunt așteptați pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz)

Pe 6 si 7 Iunie 2020 iubitorii ambarcatiunilor usoare sunt asteptati pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, unde va avea loc a VI-a editie a evenimentului Bicaz Kayak Fest, manifestare ce urmareste promovarea, incurajarea si dezvoltarea comunitatii kaiaciste din Romania, a relatiilor interumane bazate pe fair-play si respect reciproc, precum si promovarea celei mai pitoresti zone din judetul Neamt.

Locul de START/FINISH a competitiilor din cadrul evenimentului Bicaz Kayak Fest va fi din Portul Turistic Bicaz.

Program:

Sambata 6 Iunie 2020 ora 10 sunt programate concursurile de maraton si semi-maraton :
– Concursul de maraton se va desfasura pe o distanta de 40 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct (coada lacului) si retur.
– Concursul de semi-maraton se va desfasura pe o distanta de 20 de kilometri, cu plecare din portul Bicaz spre Viaduct, cu intoarcere si retur in dreptul satului Izvorul Alb (zona Baicu).

Traseele sunt usoare si frumoase, (nu necesita pregatire fizică deosebita) in asa fel incat după parcurgerea lor sa avem cu totii suficienta energie pentru a ne bucura de o seara minunata alaturi de prieteni.

Duminica 7 Iunie 2020 incepand cu ora 11, cei care mai au energie si vor sa castige premiile oferite de sponsori pot participa la concursuri de eskimo-rolling si sprint.
Festivitatea de premiere este programata in jurul orei 14.

Luni 8 Iunie 2020, fiind Sarbatoarea Rusaliilor si fiind o zi nelucratoare, va invitam sa va petreceti timpul tot in zona orasului Bicaz , mai multe despre atractiile zonei gasiti AICI.

Bicaz Kayak Fest este ocazia perfecta de a explora frumoasa regiune a lacului Bicaz din imediata apropiere a Parcului National Ceahlau si de a lua parte la un eveniment sportiv inedit. Va asteptam sa padelati si sa va consumati energia pe apa , intr-un cadru natural impresionant!

Mai multe informatii despre concurs gasiti pe pagina evenimentului, www.bicazkayakfest.ro

Cum a fost anul trecut puteti vedea in link-ul urmator:

arsene