Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 ianuarie 2021
  • :
  • :

Jandarmii din Bicaz au intervenit în sprijinul turiștilor, pe DJ 155F

Jandarmeria Neamț:

„Pentru că știm că în zilele libere cam toate drumurile duc la munte și pentru că ne dorim ca voi să ajungeți în siguranță la destinație, noi rămânem la datorie.
Aflați în patrulare, jandarmii montani din Bicaz au intervenit în această după-amiază în sprijinul turiștilor care au ales să ajungă în stațiunile montane din județ pe drumul DJ 155F care face legătura între Bicaz și Durău, cunoscut localnicilor și turiștilor cu numele de Axial.
În scopul evitării unor accidente nedorite şi pentru a fi în siguranţă, jandarmi montani informează pe cei care doresc să se deplaseze către aceste zone că trebuie să aibă maşinile dotate corespunzător. Din cauza stratului de zăpadă depus și a variațiilor de temperatură de la zi la noapte, Axialul prezintă porțiuni acoperite cu polei la capetele lui existând în continuare indicatoare rutiere care interzic accesul vehiculelor.”

dolinex