Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 9 martie 2021
  • :
  • :

L-AȚI VĂZUT? A dispărut!!!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Săvinești desfășoară activități pentru depistarea unui bărbat de 61 de ani, din Săvinești, dispărut la data de 20 februarie 2021.

La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 35 de ani, din Piatra Șoimului, cu privire la faptul că, la data de 20 februarie 2021, tatăl său GHERASIM CONSTANTIN, în vârstă de 61 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,80 m, greutate – 70 de kilograme, păr drept tuns scurt, negru.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu un palton de culoare negru, pantalon negru, pe cap purtând o căciulă neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Săvinești, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!
sursa: IPJ Neamt
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *