Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 27 octombrie 2020
  • :
  • :

L-AȚI VĂZUT? Sunați la 112!

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman caută un minor de 15 ani, care a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman și nu a mai revenit.

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, minorul STANCIU MARIAN-DUMITRU, de 15 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, unde acesta era instituţionalizat și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,70 m, greutate – 70 de kilograme, ochi căprui, păr negru tuns scurt.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălţat cu teniși negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

dolinex