Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 30 noiembrie 2021
  • :
  • :

L-ați văzut? Sunați la 112!

L-ați văzut?

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 51 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, la data de 20 noiembrie 2021, tatăl său EŞANU NECULAI, în vârstă de 81 de ani, a părăsit în mod domiciliul său din Piatra Neamț și nu a mai revenit până în prezent.

Din primele verificări efectuate a polițiști a reieșit că, la momentul dispariției, acesta s-ar fi deplasat în localitatea Girov.

Semnalmente: înălţime – 1.75 m, păr alb, tuns scurt, ochi albaștri, constituţie atletică. Acesta prezintă o cicatrice post operatorie, pe partea dreaptă a capului.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o bluză de culoare închisă, cu inscripţia ,,IACHT”, în zona stângă a pieptului, pantaloni tip trening negri, fiind încălțat cu șlapi negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și a localității Girov, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *