Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 17 octombrie 2019
  • :
  • :

La Borca se continuă tradiția! Încep activitățile școlii de vară!

La Borca se continuă tradiția! începând de joi, 11 iulie, încep activitățile școlii de vară ,  Atelierul lui Vrednicilă.

„Este o colaborare între Scoala „” Aurel Dumitrașcu ” Sabasa, Liceul ” M Sadoveanu” , Biblioteca din Borca și Căminul Cultural.
În această vară ne-am propus sa începem cu o lecție de bucătărie. Clătite cu dulceată, cu ciocolată, cu urdă, totul, de la cap la coadă: ingrediente, secrete, preparare, servire. Desigur, așteptăm și mămici.
Apoi vom prelucra lutul în curtea scolii din Sabasa. În altă joi, vom învăța să ne coafăm adecvat diferitelor ocazii. Avem ca invitat o coafeză adevărată. Apoi vom face căsuțe pentru păsărele, le șlefuim, le vopsim, le amplasăm. Cred că momentul forte al școlii noastre va fi când vom petrece o noapte în cort, cu foc de tabără și exerciții de supraviețuire. Avem promisiune de sprijin din partea Salvamont Neamț. Sperăm sa ne ajungă vara pentru câte ne-am propus.” , a declarat Cristina Petrea-Postovaru pentru ziarbicaz.ro.