La T.T., trei cu mapa unul cu sapa

La Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț, Serviciul realizare spectacole, secretariat literar, marketing, pr are 10 angajați. Ce or face oamenii aceștia nu știm, dar tot așa, cu calcule băbești, vedem că din cei 84 de angajați de la TT doar 26 sunt actori, restul au alte treburi. Asta înseamnă că la fiecare actor mai avem vreo 3 angajați pe lângă. Matematic, compartimentul artistic înseamnă 31% din personalul Teatrului din Piatra-Neamț.

O fi bine, o fi rău, asta ar trebui să fie o întrebare la care să răspundă cei care aprobă organigrama de la TT. Noi le venim în ajutor și le oferim organigramele altor teatre mai mici sau mai mari din România.

Poate nu ar fi rău ca atunci când un manager de la o instituție publică sau firmă subordonată prezintă un raport de activitate, un plan de management, o propunere de modificare, de cerere sau alocare de bani sau orice altceva să i se ceară și un studiu comparativ cu alte instituții sau firme similare din România. Doar așa Consiliul Județean Neamț, Primăria sau cine mai e cel care dă banii poate avea o imagine corecta asupra eficienței managementului instituției pe care o finanțează.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate