Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 18 septembrie 2020
  • :
  • :

Lesbienele … au si ele dreptul la replica …nu ?

Postarea unui clip realizat la Curtea Domnasca intr-o zi in care locul era plin de copii, a oripilat multi nemteni deoarece doua persoane de acelasi sex feminin “pe persoana fizica”, au decis ca este in regula sa se mangaie si sa se iubeasca la cativa metri de biserica si in vazul copiilor din parc.

Reactiile din partea protagonistelor nu au intarziat sa apara, asa ca va rugam alungati copiii de la calculatoare ca sa le puteti citi.
Ami Şi Foca
“Rog sa fie stearsa filmarea !!!! Nu aveti niciun drept sa postati ceva fara acordul acelei persoane.Oras de cacat!!!! Ati indepartat un turist.Sunteti niste inapoiati, voi, nemtenii.Mai aveti pana va dezvoltati! In alte tari copilul are 2 mame,casatoriile gay legalizate,nimeni nu judeca si nu posteaza nimic despre nimeni.Vai doamne,prea aproape de copii,de fapt nu … “parca prea aproape”.Serios? Copiilor nu li se intampla nimic daca vad,ci doar daca le implantati voi in minte porcarii.E o tara si o lume libera fate.Ai dreptul de a alege si daca alegerea mea nu deranjeaza si nu da in cap la nimeni,pentru ce toate astea??”
Nishlin Nicoleta
Nu stiu cat de buna e ziua! In comformitate cu drepturile omului am sa cer stergerea unui video care cuprinde abuz indirect la adresa mea si a vietii private. Doar pt ca romanii nu pot intelege anumite criterii si nu stiu sa explice ceea ce nu inteleg nu da dreptul nimanui sa ma implice pe mine in mod indirect intr-o astfel de cacealma. As vrea ca pe viitor cand cineva are ceva de comentat ceva la adresa mea sau persoanelor de genu sa se implice in mod direct sa afle si sa studieze faptul ca fiecare e liber sa faca ce vrea. In comformitate cu drepturile mele cer sa nu mai apara acel video. Traim intr-o tara libera sau nu? Si daca erau copii in zona nu cred ca ei ar baga de seama anumite lucruri ceea ce e concludent cu faptul ca fara dreptul meu v ati acordat prioritatea de a publica acel video. Daca era o tara a carei comunitate gay era legalizata atunci nu s ar mai fi comentat pe acest subiect. Hai sa fim oameni si sa nu ne mai implicam in vietile altora atata timp cat nu ne includ pe noi. O zi buna si sper sa fie sters cat mai curand. “parca prea aproape de copii”? Nu parca prea aproape de egoism,facilitatea de a te arata cum esti tu insati nu e nimic iresponsabil ci imi asum dreptul de a fi cum simt.”

Nota redactorului: Personal am prietene  lesbiene si prieteni foarte buni care sunt homosexuali. Asadar, stau foarte bine la capitolul toleranta, mai ales ca nu sunt atat de ipocrit incat sa ma fac ca nu cunosc locul homosexualitatii in istoria omenirii sau faptul ca instinctul homosexual se manifesta la orice mamifer de pe aceasta planeta. Deci nu vorbim despre o discriminare pe criterii sexuale.
Asadar, domnisoare lesbiene. Nemtenii cu care am discutat acest subiect vor exact ce vreti si voi si anume sa le fie respectat dreptul de a crede ce vor ei despre viata. Poate ar trebui sa invatati  sa va manifestati dragostea in locuri unde sa nu intrati in conflict cu credinta majoritatii sau cu modul in care nemtenii aleg sa isi educe copiii. Cat despre viata voastra privata … nu intereseaza pe nimeni… e problema voastra ca ati ales ca viata privata sa o faceti publica in fata Bisericii lui Stefan cel Mare. Poate maine o sa vedem in fata bisericii sau in fata unei scoli doi barbosi sarutandu-se de zor. Va place sau nu, populatia majoritar crestina a acestui judet nu este inca pregatita din motive religioase sa accepte ca o relatie de tip homosexual sa se manifeste in public.
Daca ati inteles ca cineva are ceva cu legaturile intre persoane de acelasi sex, nu ati inteles nimic. Singura problema este ca toata lumea va respecta dreptul la intimitate si pe absolut nimeni nu intereseaza ce faceti voi acasa. Mai ramane ca si voi  sa respectati religia majoritatii si sa nu ofensati pe nimeni manifestandu-va dragostea in mod fizic in fata unei biserici sau in fata copiilor. E vorba de a oferi respect ca sa primesti respect.
Piatra Neamt nu este un oras de “cacat” ci doar un oras in care oamenii au si pretind de la semenii lor bunul simt elementar atat din partea cuplurilor gay cat si a celor hetero astfel incat sa nu isi manifeste dragostea in mod fizic in fata copiilor, a bisericilor, a cimitirelor  sau in alte situatii in care s-ar intra in conflict cu morala crestina.

Iosub Robert

arsene