Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 2 decembrie 2022
  • :
  • :

Liceul ”Carol I” Bicaz a lansat Campania ”Fără Tutun”

Liceul ”Carol I” Bicaz a lansat Campania ”Fără Tutun” cu ocazia Zilei Naționale Fără Tutun, sărbătorită în fiecare an, în a treia săptămână a lunii noiembrie.

Fără falsa impresie că dependența de tutun este ușor de gestionat, profesorii liceului nostru s-au oprit din predare și evaluare la disciplinele lor de specialitate, pentru 10 minute, din ora de la 9.00, într-o zi obișnuită de școală, pentru a le vorbi prietenește elevilor despre efectele tutunului asupra adolescenților.

Felicitări colegilor profesori care s-au alăturat campaniei, care cred în educație, chiar dacă uneori ea înseamnă să te lupți cu ceea ce îți place, dar îți poate pune personalitatea și viața în pericol! Prof. Celina Busnea, Prof. Mihaela Maftei, Prof. Carmela Botezatu, Prof. Iulia Popescu, Prof. Carmen Constantin. Prof. Ioana Țepeș, Prof. Mihaela Scurtu, Prof. Grațiela Manole, Prof. Daniel Mucenicu, Prof. Vasile Socea, Prof. Mihaela Apetroei, bibliotecar Geta Cordel, etc.

Viața fiecărui om este definită de alegerile pe care le face și de valorile pe care le ia ca reper. Astfel, menirea esențială a profesorului este aceea de a fi mereu alături de elevi, ajutăndu-i în dificila alegere dintre comportamentele dezirabile și cele nocive„, Director Adj. prof. Suzana Hrap.

sursa: Liceul „Carol I” Bicaz
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *