Localități rămase fără curent, stâlpi căzuți, bucăți de acoperiș luate de vânt

ISU Neamț a transmis un raport operativ privind gestionarea situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice periculoase în perioada 07.02.2024 ora 0800 – 08.02.2024 ora 0800:

  1. Descrierea pe scurt a evenimentelor semnificative cuprinse în rapoartele operative transmise:
Nr. crt.Localitatea afectatăMotivul solicităriiForțe și mijloace cu care se intervine
 Oraș Bicaz (str. Piatra Corbului)Îndepărtare arbore căzut pe partea carosabilă.SVSU Bicaz cu 1 autospecială de stingere și 2 voluntari.
 Oraș Bicaz (str. Barajului)Îndepărtare arbore căzut pe partea carosabilă.SVSU Bicaz cu 1 autospecială de stingere și 2 voluntari.
 Com. Dumbrava Roșie Sat Dumbrava RoșieÎndepărtare cabluri căzute pe partea carosabilă.SVSU Dumbrava Roșie cu 1 autovehicul și 1 voluntar. Delgaz-Grid cu 1 autovehicul și 2 lucrători. 
 Mun. Piatra Neamt, str. BistrițeiDegajare elemente de construcție, din compunerea unui acoperiș, al unui bloc de locuințe, luate de vânt.ISU Neamț – 1 autospecială de prima intervenție și comandă, 1 autospecială de descarcerare și 1 autospecială de lucru la înălțime cu 7 cadre militare; Poliția Locală Piatra Neamț – 1 echipaj IPJ Neamț – 1 echipaj
 Com Grințies – limită cu județul Harghita, (zona localități Pintic com. Tulgheș, jud Harghita)Îndepărtare stâlp de lemn   căzut pe partea carosabilă.SVSU Grințieș  cu 1 autovehicul și 1 voluntar. SVSU Tulgheș cu 1 tractor și 2 voluntari.
 Com Dumbrava Roșie Sat IzvoareÎndepărtare stâlp de lemn   căzut pe partea carosabilăSVSU Dumbrava Roșie  cu 1 autovehicul și 2 voluntari.
 Com. Gârcina, str. PrunuluiDegajare elemente de construcție, din compunerea unui acoperiș, al unei case, luate de vânt.ISU Neamț – 1 autospecială de prima intervenție și comandă cu 2 cadre militare; SVSU Gârcina  cu 1 autovehicul și 2 voluntari.
 Mun. Piatra Neamt, str. Grigore UrecheDegajare elemente de construcție, din compunerea unui acoperiș, al unui bloc de locuințe, desprinse de vânt.ISU Neamț – 1 autospecială de prima intervenție și comandă și 1 autoturism de serviciu cu 3 cadre militare; Politia Locala Piatra Neamț – 1 echipaj

Mai multe informații în documentul atașat mai jos:

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate