Locul III la ,,Cupa Jandarmeriei Montane la Înălțime”

Jandarmii montani de la Detașamentul 3 Jandarmi Bicaz, Postul de Jandarmi Montan Bicaz – Izvorul Muntelui din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț s-au clasat pe locul III la ,,Cupa Jandarmeriei Montane la Înălțime”

În data de 26 mai, la concursul organizat de Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan ,,Regele Carol I” Sinaia a avut loc premierea pentru ,,Cupa Jandarmeriei Montane la Inălțime”, ediția a IX –a a concursului, iar echipa care a reprezentat Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț a ocupat locul III, din șaisprezece echipe care au fost prezente la start.

Pe primul loc s-a clasat echipa jandarmilor montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, iar pe locul II s-a clasat echipa Batalionului 21 Vănători de Munte ,,General Leonard Mociulschi” din Predeal. Au fost două zile de încercări pentru colegii noștri, care, prin dorința permanentă de a performant, au demonstrat că sunt mereu la ,,înălțime’’ cu dedicație, competență și rezistență într-un mediu deloc ușor.

Calmul și siguranța i-au determinat în îndeplinirea cu succes a probelor de concurs:

– escaladă perete de stâncă;

– traversare și coborâre în rapel;

– deplasare în teren cu ajutorul dispozitivelor G.P.S. pentru căutarea unei persoane aflate în dificultate în mediul montan;

– verificarea cunoștințelor medicale.

Felicitări echipei câștigătoare și participanților la aceast concurs, iar colegilor noștri: plt. adj. Petrescu Florin – Claudiu, sg. maj. Boancă Ștefan – Ionuț și sg. maj. Ungureanu Silviu – Sorin – Constantin le transmitem aprecierile noastre și le dorim ca pe viitor să păstreze același nivel în toate activitățile pe care le vor desfășura.

Suntem mândri de voi!

Jandarmeria Neamt

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate