Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 15 ianuarie 2021
  • :
  • :

Mandat de arestare pentru un tânăr de 17 ani din Borca

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Bicaz pe numele unui tânăr de 17 ani, din Borca.

Cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, față de acesta fiind dispusă anterior măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Întrucât tânărul nu a respectat obligațiile stabilite, polițiștii au sesizat instanța de judecată, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă.

În fapt, la data de 20 septembrie 2020, împreună cu alți trei tineri, ar fi acostat un tânăr de 16 ani, în timp ce se afla în apropierea unei societăți comerciale din localitatea Borca, pe care l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței. De asemenea, cei în cauză i-ar fi sustras telefonul mobil care îi căzuse în timpul altercației.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

sursa: IPJ Neamt

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *