Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 26 iunie 2019
  • :
  • :

Mesaj pentru credincioși

” Creştinul adevărat, practicant, rosteşte și cugetă zilnic la textul ” facă-se voia Ta”. Experiențele pe care Dumnezeu ni le pune în față sunt menite să ne îndrepte spre mântuire.
Acest referendum poate fi privit şi ca o altă şansă de a ne analiza critic şi concret unele stări, comportamente, reacții. Poate nu întotdeauna le avem pe acestea într-un mod cât mai adecvat și în concordanță cu voia Lui.
Personal văd în acest referendum felul în care Dumnezeu doreşte să ne vadă mai îndreptați, mai buni, mai înțelepți, lipsiți de orice urmă de radicalism față de neputințele, slăbiciunile și păcatele oamenilor.
Întoarcerea la lectura Sfintei Scripturi, aplicarea cu discernământ și cu dragoste a canoanele Bisericii ( care sunt menite să îndrepte si nu să terorizeze, înțelegerea prezenței în viața noastră a unui Dumnezeu iubitor și drept ar putea constitui noi oportunități pentru Biserica Ortodoxă.
Doresc să mulțumesc tuturor credincioșilor parohiei Sabasa pentru felul în care s-au comportat în perioada pre și post- referendum.
Cei care au dorit să voteze cu DA sau NU au putut să o facă în deplina libertate acceptând sau nu, înțelegând mai mult sau mai puțin din demersul acestui referendum.
Respect totodată și decizia celor care au ales, din diferite motive să nu meargă la vot.
Apreciez îndeosebi modul nonviolent și civilizat cu care mi-ați ascultat pledoariile pro referendum.
Vă îmbrățișez pe fiecare cu toată considerația și dragostea.”, a transmis reprezentantul Parohiei „Sfântul Ierarh Spiridon” – Sabasa.

Sursa: Parohia „Sfântul Ierarh Spiridon” – Sabasa