Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 14 aprilie 2021
  • :
  • :

Mesaje emoționante dedicate de bicăjeni, femeilor importante din viața lor

Andreea Oniga:

„Dumnezeu să-ți dăruiască, scumpă mamă, mângâiere
Mâna Lui să-ți șteargă ochii de-orice lacrimi de durere;
Să-ți văd chipul totdeauna luminat de bucurie,
Cea mai fericită mamă, Doamne, mama mea să fie! ❤
La mulți ani de 8 Martie, mama! Te iubesc 😙”

 

 

 

Pop Dorel:

„Gingășia și prospețimea florilor de primăvară să vă fie veșnic elixir de tinerețe pentru trup și suflet, minunatele noastre mame, soții, surori, nașe, fine…..FEMEI.
La mulți ani celor care ne-ați dat viața și celor care ne-o faceți frumoasă!”

 

 

„Dragă Mamă,
Am nevoie să îți spun acum și aici că ești o mamă bună și că te iubesc exact așa cum ești.Ți-ai crescut copiii așa cum ai știut mai bine, ne-ai oferit tot ce ai avut și ai știut. Te iubesc pentru curajul tău. Mulțumesc pentru că m-ai învățat să fiu o femeie curajoasă.Te-ai simțit vulnerabilă și speriată dar toate insecuritățile și fricile tale nu te definesc. Ești o mamă perfect normală. Mulțumesc pentru că m-ai învățat să îmi îmbrățișez drumul vieții.Nu ai fost întotdeauna fericită dar mi-ai arătat că fiecare eșec face parte din evoluția mea. Mulțumesc pentru că m-ai învățat să nu renunț.Nu ai putut să faci ca viața mea să fie corectă cu mine, dar m-ai învățat să depășesc dezamăgirile și provocările. Mulțumesc pentru că m-ai învățat să fiu o femeie puternică.
“Tu ești fântâna
Ce a hrănit creșterea mea,
Și din potirul tău –
Mi-ai dat viață.
Fără moliciunea iubirii tale,
Parfumul apei tale,
Sau sunetele vocii tale,
Întotdeauna voi fi
însetată.”
(Suzy Kassem)
Primește toată iubirea și recunoștința mea pentru tot ce m-ai învățat. Pentru mine, vei fi mereu cea mai bună mamă din lume.
A ta fiică,Mădălina ”

Stoian Diana Catrinoi:


„Dragelor , dragilor nu vă înțeleg de ce vă este rușine și repede ștergeți comentariile de la fotografiile cu voi , comentarii lăsate de mamele voastre , genul ăla de comentarii ,,puiul mamei ,,
De ce când se întâmplă să vină mama la școală sau la servici alegeți să ii dați ca loc de întâlnire undeva intr-un colț mai retras ca mama sa nu fie remarcată..
De ce când vine momentul să ii cumperi mamei un cadou alegi să nu îi cumperi un cadou de aceeași calitate pe care i-ai cumparat-o prietenei tale și mergi pe principiu ,, lasă că mama nu se pricepe ,,
De ce alegi să nu postezi poze cu mama ta pe rețelele de socializare și alegeți să vă afișați cu oameni cu funcții sau simpli prieteni trecători iar cu mama voastră nu pentru ca ea își păstrează acel stil vestimentar in care se simte bine , ii place sau este obișnuită sau pentru că ea nu a avut timp sau bani să se întrețină la ten și are multe riduri , cearcăne sau o dantură mai puțin perfectă și asta în urma anilor de munca, lipsuri , stres și necazuri ca să te crească pe tine decent sau să îți facă un viitor mai bun .
De ce unii șoferi , șoferițe aleg să vorbească cu zecile de minute la telefon cu niște simpli colegi și nu cu mamele lor ?
De ce lăsați vizita la mama mereu să mai aștepte și prioritare sunt alte întâlniri cu niște persoane mai puțin importante sau unele cu mici interese ?
De ce nu ii găsești locul și mamei tale atunci când îți organizezi o petrecere sau o ieșire la un restaurant , cofetărie sau vacanță și mergeți pe scuza că,, mama nu e genul ,,
Aș mai avea încă o mulțime de întrebări dar prefer să mă opresc aici iar despre acei … ce nici nu știu cum să ii numesc …ce își lovesc , jignesc părinți nici nu vreau să îi bag in discuție .
Așa cum am spus mai sus și mă repet … nu vă înțeleg acest comportament ….
Nu contează vârsta pe care o ai , statutul sau părerile celor din jur , mama e sfântă, v-a dat viață și și-ar da viața pentru voi oricând fără să stea pe gânduri … ea v-a învățat sa mergeți să mâncați , să vorbiți ea v-a îngrijit iar tu poți ajunge din nou in situația unui bebeluș ( o boală , accident ) iar cele mai multe șanse sunt ca tot mama să îți fie alături și să te învețe din nou să mănânci să mergi și să te îngrijească , da ea mama nu aceea prietenă , colegă , cumătră, fină , vecină pe care tu alegi de cele mai multe ori să o pui pe primul loc în planurile tale în locul mamei .
Greșiti și greșiti tare și cu siguranță când veți da de situatiii grele sau atunci când nu o veți mai avea abia atunci in acel moment veți realiza că ați greșit .
Eu sunt binecuvântă că o am pe mama din păcate la câteva mii de km dar o am și o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine , nu am putere și zile de trăit ca să ii pot mulțumi pentru tot ce a făcut pentru mine și fratele meu mai mic și imi este ,, ciudă ,,că pierd anii departe de ea și tata dar știu că sunt mândrii de mine și de ceea ce fac .
Eu vă dau un sfat : faceți-vă timp atât cât puteți pentru părinți , mandriți-vă cu ei și aduceți-le numai mândrie și zâmbete pentru că ei merită lucrurile astea , uitați-vă ce zile am ajuns să trăim , câtă răutate ,invidie, egoism și lipsă de credință este in jurul nostru , aveți grijă și prețuiții pe ei,familia voastră, sunt cei mai importanți.
Nu spun că eu sunt perfectă la acest subiect sau că aș fi vre-un exemplu bun de urmat chiar nu sunt și eu le-am greșit părinților mei și poate că am să le mai greșesc și de acum incolo cu sau fără intenție dar în scurt timp realizez că am greșit și că trebuie să îmi repar greșeală atât cât încă mai pot , atât cât ii mai am in viață !
De la îndepărtare sau de aproape aduceți-le zâmbetul pe buze în fiecare zi ! ♥️
Vă doresc weekend plăcut și numai drumuri bune !”

sursa: facebook