Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 4 iulie 2020
  • :
  • :

Meteorologii anunță vreme foarte friguroasă și ninsori

Marti (3 decembrie)
Vremea va fi rece, mai ales dimineaţa şi noaptea şi cu precãdere în jumãtatea de nord a ţãrii. Cerul va avea înnorãri temporare, în special ziua şi pe arii restrânse vor mai fi precipitaţii slabe, ninsori la munte, în nord şi în centru şi mixte în celelalte regiuni. Îndeosebi în orele dimineţii, izolat vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona de munte, unde zãpada va fi spulberatã şi local în Moldova şi Oltenia. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 7 grade, iar cele minime între -8 şi 0 grade, mai scãzute în zonele depresionare din nord-vest şi centru. Se va semnala ceaţã, izolat în zonele joase, îndeosebi din vest şi centru.

Miercuri (4 decembrie)
Vremea va fi rece pentru aceastã datã, îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile nordice şi estice, dar probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, mai ales pe creste, şi la cote mai reduse, izolat, în regiunile din estul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -1 şi 5 grade, iar cele minime între -10 şi 0 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceaţã.

sursa: jurnaldevreme.ro