Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 ianuarie 2021
  • :
  • :

Ministrul lui PDL îngălbenit zice „nasoale” de drumurile din Neamț

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a zis că la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri  Iaşi au fost identificate o serie de deficienţe în desfăşurarea şi atribuirea contractului de achiziţie publică în cazul DN 15 care ar fi fost dat unor firme de casă ale PSD.

Ce nu spune ministru lui PDL îngălbenit este că, atunci când era la butoane, gașca lui de la PDL a refuzat pentru județul Neamț orice investiție pe acest drum care era de pe atunci deteriorat în ultimul hal. A refuzat finanțarea reabilitării podurilor din Neamț (Preluca, Girov etc.), a refuzat reabilitarea drumurilor Bicaz-Piatra-Neamț, Bicaz-Lacu Roșu, a luat banii cu care ar fi trebuit să se refacă axialul și i-a dat în alt județ și, așa mai departe, au tăiat 90% din banii care au fost ceruți de județul Neamț și de toate primăriile din Neamț. Când a venit ”m**e PSD” la guvernare a găsit toată infrastructura județului demolată pentru că acest ministru de acum și gașca lui de la PDL nu alocaseră aproape nimic din ce aveau nevoie urgentă nemțenii pentru infrastructura județului.

Suntem absolut siguri că dacă ministrul lui PDL îngălbenit ar fi verificat toate investițiile făcute pe drumurile din Neamț din ultimii 30 de ani, singurele deficiențe ar fi fost tot la PSD din simplul motiv că pe vremea PDL nu s-au făcut investiții în drumurile și podurile din Neamț.

Asta înseamnă România Normală? Un PDL-ist să vină să ne vorbească despre cum s-au alocat banii pentru infrastructura județului pe care gașca aceluiași PDL-ist a refuzat să o finanțeze?
Noi nu zicem să nu se cerceteze. Să cerceteze ce vor ei și dacă PSD-iștii au făcut nasoale cu atribuirea contractelor, să plătească. Cu toate acestea, nu au găsit cei de la PNL un liberal sau un tehnocrat care să vorbească de rău ce se face în Neamț? Tot pe aceia care au tăiat banii de la drumurile din Neamț, tot prietenii lui Udrea și Băsescu vin să facă ordine la Neamț și să manevreze banii care ar trebui alocați pentru infrastructura județului?

PNL-ul zicea că vrea să evoluam, nu că ne întoarcem la PDL. Trebuia să spună dinainte că vor să aducă la putere din nou gașca lui Udrea și Băsescu ca să fi știut și românii ce va urma.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

dolinex