Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 19 septembrie 2021
  • :
  • :

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, avertisment pentru constructori

Ministrul Răzvan Cuc, în cadrul conferinței „Ora infrastructurii” (o radiografie săptămânală care privește starea șantierelor), s-a declarat profund nemulțumit de stadiul mai multor lucrări din infrastructură rutieră. Ministrul a precizat că în ultimele vizite făcute pe șantiere a constatat că, in ciuda avertismentelor, unii constructori au incă o mobilizare slabă.
Răzvan Cuc a dat și două exemple în acest sens: lotul 2 de pe autostrada Sebeș – Turda (constructor: asocierea Aktor – Electroconstruct Trading si sectorul Chețani – Câmpia Turzii de pe autostrada Brasov – Oradea (constructor asocierea Straco – Specialist Consulting – Total Road).
Ministrul a menționat că un alt motiv de reziliere a contractelor va fi modul în care contractorii îşi plătesc subcontractorii, la timp sau cu întârziere.
„Unde nu sunt mobilizaţi, vor pleca acasă şi trei ani nu mai au ce căuta în România, le dăm certificat constatator negru şi am încheiat discuţia. Aici este o problemă de asumare”, a spus Răzvan Cuc.

Articolul Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, avertisment pentru constructori a apărut prima dată pe Ziar Piatra Neamt.