Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 19 septembrie 2021
  • :
  • :

Moș Martin de Bicaz Chei vizitează cariera și la două dimineața. Ce spun bicăjenii?

În această noapte, în jurul orei 2:00, a fost emis mesaj RO-ALERT către locuitorii din Bicaz Chei, transmite ISU Neamț. A fost semnalată prezența unui urs în localitatea Bicaz Chei, aproape de carieră.

Deja a devenit o obișnuință ca alarma telefoanelor să sune agasant atât ziua, cât și la 2 dimineața, pentru a anunța că renumitul urs din Bicaz Chei a fost văzut de cetățeni.

Am vorbit și noi cu câțiva cetățeni pentru a le afla părerea despre situația urșilor , iar părerile sunt împărțite. Unii sunt deranjați de faptul că nu se ia nicio măsură în ceea ce privește ursul, alții spun că ursul nu a atacat nicio persoană și că se face prea mare tam-tam, fiind și dilematici în legătură cu cei care sună la 112 în toiul nopții.

De asemenea, majoritatea oamenilor cu care am reușit să vorbim, spun că noaptea trebuie să își închidă telefoanele pentru că nu se pot odihni din cauza alarmelor, iar ei trebuie să meargă la muncă a doua zi.

În concluzie, nu se știe ce se va întâmpla cu ursul de Bicaz Chei care se pare că nu vrea să plece, ci îi place locul în care bântuie! Deși, din fericire, nimeni nu a fost atacat, să fiți cu băgare de seamă și nu vă apropiați de animalele sălbatice, chiar dacă par a fi prietenoase!
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *