Munteanu Elena Iuliana – Maestru în arta gastronomică

„Și eu pot!” – O zi memorabilă de duminică, 12 noiembrie, s-a desfășurat sub semnul deliciilor gastronomice și al bucuriei împărtășite. Atmosfera a fost plină de generozitate, bunătăți, prietenie și voie bună, iar evenimentul a fost onorat de prezența primarului Nicolae Sălăgean, alături de gospodinele talentate și de toți oaspeții veniți din Bicaz și din împrejurimi.

Una dintre gospodinele remarcate cu drag de către toți cei prezenți a fost Munteanu Elena Iuliana, recent câștigătoare a unui loc într-o prestigioasă revistă culinară cu rețeta sa inconfundabilă de Julfă cu nucă.

Atmosfera a devenit vibrantă în momentul în care s-a dat startul degustării, iar preparatul său, Julfa cu nucă, a dispărut în câteva minute, lăsând în urmă doar gustul memorabil și aprecierile entuziaste ale celor prezenți.

„Am avut emoții așa mari, încât am crezut că îmi explodează inima……. am spus câteva cuvinte despre julfa cu nucă, prea puține deoarece m-au cuprins stări și stări nefiind învățată să țin un discurs public despre mine și rețeta cu care am întrat în cartea de bucate Panifcom. Mulțumesc inițiativei Anca Luca (Ancăi) și felicitări tuturor gospodinelor și organizatorilor. Am avut o bucurie sufletească enormă atunci când m-am trezit într-o clipă fără nici o caserolă cu julfă, dar și un pic de tristețe căci nu a ajuns pentru toată lumea.”

Munteanu Elena Iuliana

Acest eveniment a reprezentat nu doar o ocazie de a savura delicii gastronomice, ci și un prilej de a celebra talentul și pasiunea oamenilor din comunitate pentru arta culinară. Munteanu Elena Iuliana a demonstrat că prin pasiune, dedicare și dragoste pentru bucătărie, se pot atinge culmi înalte și se pot cuceri inimile celor din jur.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate