Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 26 aprilie 2019
  • :
  • :

Nicu Paleru se laudă că poartă costume făcute de renumitul croitor nemțean Daniel Robu

Interpretul de muzică de petrecere, Nicu Paleru a făcut o postare pe facebook în care le-a dat de veste fanilor că urmează să primească din Italia un costum creeat de renumitul croitor nemțean, Daniel Robu.

Îndrăgitul cântăreț a povestit cu mult entuziasm despre cum l-a cunoscut nemțeanul care ne face cinste peste hotare cu munca și talentul său, dar și despre calitatea hainelor croite de el, care sunt la mare căutare printre personalități.

Pot să vă spun că l-am cunoscut pe domnul Robu întâmplător, când s-a oferit să îmi facă un costum, cadou, în timpul unui turneu la Torino…
Un costum pe care îl port cu cel mai mare drag și de fiecare dată când îl îmbrac sunt întrebat cine l-a făcut…
Un material senzațional, o croială la fel de senzațională…
Ei bine, după 4 ani, de când am tot încercat și am cumpărat zeci de costume de la diferite branduri de renume din lumea întreagă, mi-am rugat soția să ia legătura cu domnul Robu și să îl roage să îmi croiască un costum fără să îl probez (avea deja măsurile, de la primul costum). Zis și făcut, iar acum îl aștept cu cel mai mare drag să îl primesc și să îl îmbrac!
Deci, mă LAUD cu el, compatriotul meu, care îmbracă cu succes de la politicieni, la artiști, la oameni de rând!
SARTORIA ROBU 5* este puțin spus!
Al dvs. Nicu Paleru”


Daniel Robu este originar din comuna Săbăoani, județul Neamț, iar pasiunea pentru croit o are încă din copilărie. În prezent deține un brand de succes pe nişa croitoriei de lux în orașul Torino, din Italia. El este şi primul român care a devenit membru al Academiei Naționale a Croitorilor din Italia, iar la scurt timp a fost desemnat reprezentant regional al acesteia pentru Piemont.

ziar piatra neamt