Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 21 iunie 2021
  • :
  • :

Noi măsuri de relaxare. Bucurie pentru petrecăreţi

foto-caracter ilustrativ

Guvernul a adoptat prelungirea stării de alertă în România cu încă 30 de zile. Anunțul a fost făcut de premierul Florin Cîțu, într-o conferință de presă. Au fost adoptate și noi măsuri de relaxare.

Printre măsuri se numără redeschiderea punctului de trecere a frontierei României cu Republica Moldova de la Rădăuți-Prut, județul Botoșani.

Se va permite, în 28 iunie, participarea la evenimentul sportiv organizat în cadrul optimilor Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, cu până la 50% din capacitatea maximă a tribunelor.

O altă măsură este aceea de a permite organizarea și desfășurarea în aer liber a evenimentelor, întâlnirilor, în cadrul campaniilor electorale aferente alegerilor locale parțiale din data de 27 iunie 2021, cu participarea a până la 1.000 de persoane.

Numărul de persoane care pot participa la evenimente private, precum nunți, botezuri etc. a fost mărit la maxim 200 de persoane în interior și cu asigurarea unui spațiu de 2 mp pentru fiecare participant.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *