Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 august 2020
  • :
  • :

Nord Arin organizează clasa de învățământ dual în parteneriat cu Liceul ”Carol I” Bicaz și unitatea administrativ- teritorială a orașului Bicaz

Bicaz, 28 iulie 2020 – Producătorul de mobilier din lemn masiv Nord Arin își menține angajamentul față de investițiile în educație și anunță programul de învățământ profesional dual în parteneriat cu Liceul ”Carol I” Bicaz, pentru anul școlar 2020-2021. Astfel, Nord Arin deschide sesiunea de înscrieri pentru 20 de elevi de la filiera tehnologică – profilul ”Prelucrarea lemnului”, care își doresc să aplice cunoștințele teoretice într-un mediu de lucru real și să acumuleze experiență într-o companie de producție în plină dezvoltare.

„Resursa umană este cea mai valoroasă resursă a unei companii, cu atât mai mult dacă vorbim despre activități de producție”, spune Viorel Crețu, Director General Nord Arin. „Știm din experiență cât de important este ca partea teoretică să fie completată de timpuriu de formare practică, iar în fabrica Nord Arin de la Pângărați, elevii au oportunitatea de a învăța sub îndrumarea tâmplarilor noștri cu experiență și de a se obișnui din timp cu ritmul de lucru și provocările specifice acestei industrii.”

În plus față de experiența de muncă valoroasă pe care o vor acumula, stagiarii participanți la program se vor bucura de o serie de beneficii din partea companiei, bursele lunare în valoare de 400 lei, bonusurile de performanță, transportul gratuit și prioritatea la angajare după finalizarea studiilor fiind cele mai importante.

Despre Nord Arin

Nord Arin este o companie producătoare de mobilier din lemn masiv înființată în 1993, cu sediul în Preluca, comuna Pângărați, județul Neamț. Cu o tradiție de peste 100 de ani în prelucrarea lemnului, Nord Arin produce piese de mobilier cu design contemporan, care îmbină frumusețea naturală a lemnului cu tehnologii moderne, utilizând în mod sustenabil toate resursele implicate. În prezent, cea mai mare parte a producției este destinată piețelor externe din Europa, SUA și Australia, însă compania are planuri importante de extindere și pe piața locală.

sursa: Primaria Bicaz
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *