Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 10 iulie 2020
  • :
  • :

Noul semestru presărat cu zâmbete, pentru elevii Școlii „Regina Maria” din Bicaz

Deși „luna cadourilor” a trecut, pentru 53 de elevi din cadrul Școlii „Regina Maria” din Bicaz, noul semestru a început în același spirit de sărbătoare. Astfel, joi, 16 ianuarie 2020, doi reprezentanți ai Colegiului Sfântul Nicolae din Iași (comunitate formată din studenți teologi), respectiv Butnărașu Cristian și Scurtu Stelian, au adus dulciuri și ghetuțe noi la o parte din elevii școlii prin intermediul proiectului „Cutia cu papucei pentru ei”.
Acest proiect a început în anul 2016, iar până în prezent, cu ajutorul colaboratorilor și a persoanelor cu suflet mare care au donat, s-a reușit dăruirea a peste 1000 de perechi de papucei din piele sau material de calitate unor copilași din județele Iași, Suceava, Neamț și Botoșani.
Trebuie menționat faptul că această acțiune din Bicaz nu s-ar fi putut desfășura fără sprijinul „Saint Paraskeva Orthodox Charity”, „Societatea Studenților Stomatologi Iași”, dar nici fără mobilizarea și organizarea doamnei director Sasu Cristina, doamnei director adjunct Suciu Alina, doamnei asistent medical școlar și nu în ultimul rând, a preotului paroh Mihalache Gheorghe, care a săvârșit și o rugăciune de mulțumire.
Legătura a fost creată de bicăjeanul Scurtu Stelian, fost elev al acestei școli, actual student la Facultatea de Teologie din Iași și membru al comisiei misionare, din cadul Colegiului Sfântul Nicolae, care și-a dorit să aducă zâmbetul pe buze și copiilor din orașul său natal.

sursa: Scurtu Stelian