Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 29 ianuarie 2022
  • :
  • :

O femeie din Tarcău a apelat la poliție

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați de către o femeie, de 52 de ani, din Tarcău, cu privire la faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că acesta ar fi pătruns în locuința comună din localitatea Tarcău, încălcând astfel ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști în cursul aceleiași zile pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, prin care i s-a interzis apropierea la o distanță mai mică de 100 de metri de soția sa.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.