Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 24 noiembrie 2020
  • :
  • :

O Fereastră spre Viitor la Izvorul Alb

In ultimele trei luni am fost martori, alături de sătenii din Izvorul Alb, la un pas uriaș: primul tronson de canalizare pluvială cu o lungime de 60m pentru dirijarea apei meteorice care afectează gospodăriile cetățenilor și drumul de acces din zona Baicu.

Lucrarea a fost generos sponsorizată de Fundația Izvorul Alb și câțiva sponsori locali și executată cu participarea activă a voluntarilor – Stelian și Mihaela Gherasim, Romica și Olimpia Mihăilă, Marcel și Veronica Miron, Sergiu Pavel.

Prin grija fundației s-a analizat proiectul și s-a obținut autorizația de construcție #8300/ 19.09.2019 de la Primăria orașului Bicaz.

Un al doilea proiect sponsorizat de Fundație și enoriași, în curs de desfășurare, este reparația prăznicarului de la biserica locală.

Reamintim că pentru satul Izvorul Alb, orașul Bicaz, Județ Neamț, România, Europa se dorește implementarea următoarelor obiective concrete:

1. Dirijarea apei pluviale
2. Reabilitarea drumului sătesc compus din trei ulițe
3. Gestionarea apei furnizate prin rețeaua publică
4. Colectarea deșeurilor
5. Reguli pentru utilaje grele
6. Ecologizarea lacului Izvorul Muntelui
7. Dezvoltarea comunității locale

Fundația Izvorul ALB

dolinex