Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 19 ianuarie 2020
  • :
  • :

O lecție valoroasă! Donație pentru Secția de pediatrie a Spitalului din Bicaz

“Valoarea unui bărbat se vede din modul în care își crește copiii. Ceea ce le oferă, ceea ce le ia, lecțiile pe care le oferă și cele pe care îi lasă să le învețe singuri” – Lisa Roger

O lecție valoroasă a oferit un proaspăt tătic, Cosmin Vacariu care a dorit să facă o donație pentru Secția de pediatrie a Spitalului Orășenesc Sf. Ierarh Nicolae Bicaz.
Așa că, consultându-mă cu inimoasele și dedicatele doamne doctor Letiția Gabriela Damoc și Georgiana Bulai, am luat medicamente, vitamine și lapte praf ce nu sunt decontate de spital.
Și cum Bunul Dumnezeu lucrează prin oameni, s-a oferit și o mămica Gabriela Luca, să ne ajute cu bănuți pentru scutece, șervețele umede, șampon, ulei, creme, șervețele , bețișoare de urechi, etc.

Așa că, însoțită de 2 mămici deosebite ce răspund mereu prezent acțiunilor mele pentru copilași: Mihaela Dandu ce a venit cu mașina plină de biscuiți, sucuri, apă, croissante, termosuri și Any Herdes încărcată cu hăinuțe de bebe, am reușit să aducem un mare ajutor și bucurie acestor micuți.

Monica Sofron