Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 17 octombrie 2019
  • :
  • :

Oameni importanți la înălțime, invitați de primarul comunei Farcașa

Eveniment deosebit, cu oameni importanți, realizat la inițiativa primarului comunei Farcașa, domnul Cristinel Vasile Gheorghiu. În satul Dreptu, comuna Poiana Teiului, la stâna lui Zof, s-au adunat la invitația primarului din Farcașa, prefectul județului, doamna Daniela Soroceanu, primarul comunei din Dămuc, domnul Anton Covasan, și alte persoane care nu au stat pasivi atunci când fărcașenii au avut nevoie de sprijin . De aceea, domnul Cristinel nu a uitat ajutorul oferit în perioada calamităților care i-au lovit și a vrut să îi răsplătească printr-o demonstrație de tradiție și obiceiuri, aer curat, în vârf de munte.

„Primarul din Farcașa, datorită faptului că l-am sprijinit cum am putut noi și comunitatea noastră, în timpul calamităților, ca recunoștință a vrut să ne omenească la înălțime. Au participat oameni importanți, primari, viceprimari și prefectul județului. Mulțumesc domnului primar pentru gestul făcut! „, a declarat primarul Anton Covasan.