Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 septembrie 2019
  • :
  • :

Performanță remarcabilă pentru elevii de la Liceul „Carol I” Bicaz

CU VIAȚA MEA APĂR VIAȚA – ETAPA INTERJUDEȚEANĂ – VASLUI 2019

Performanță remarcabilă pentru elevii de la Liceul „Carol I” Bicaz, care au reușit să câștige etapa interjudețeană a concursului „Cu viața mea apăr viața”!

Și elevii Școlii gimnaziale “Ghe. Dumitresa” Girov au obținut un loc bun, clasându-se pe locul doi la finalul concursului.

Competiția s-a desfășurat în data de 12 iunie a.c., în municipiul Vaslui și a aliniat la start echipaje formate din elevi de gimnaziu și liceu din județele Bacău, Neamț și Vaslui.

Concursul a avut o probă teoretică, iar probele practice au constat în transportarea unui pacient pe targă, pe o distanță de 50 de metri și parcurgerea unui traseu cu obstacole, având masca pe figură, cu vizorul obturat.

„Le mulțumim elevilor pentru efortul depus, dar și profesorilor îndrumători, pentru implicarea în procesul de pregătire a copiilor!” , a transmis ISU Neamț.

Felicitări și mult succes la ETAPA NAȚIONALĂ echipajului de elevi de la Liceul „Carol I” Bicaz!