Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

În perioada 01.04.2017-02.04.2017, polițiștii Serviciului Rutier Neamţ au acţionat pe linia combaterii excesului de viteză

Rezultatele acțiunii din week-end
În perioada 01.04.2017-02.04.2017, polițiștii Serviciului Rutier Neamţ au acţionat pe linia combaterii excesului de viteză, în cadrul unei acțiuni coordonate de către Direcția Rutieră.
Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat de reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, conştientizarea opiniei publice, precum şi sancţionarea nerespectării acestei obligaţii prevăzute de legislaţia rutieră.
În cadrul acțiunii, au fost folosite toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier, inclusiv cele neinscripționate, fiind aplicate 399 de sancțiuni contravenționale, dintre care 341 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Totodată, au fost reținute 48 de permise de conducere pentru depășirea cu mai mult de 50km/h a vitezei maxime admise, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației.
Dintre cele 341 de sancțiuni aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 199 au fost constatate cu autospecialele neinscripționate din dotare.
Acțiunile vor continua și în perioada următoare, pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.
Sursa: IPJ Neamț