Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 4 octombrie 2022
  • :
  • :

Piatra-Neamț „pledează pentru tine(ri)” între 7 și 14 noiembrie 2017. Înscrie-te și tu!

Anul acesta la Piatra-Neamț pledăm pentru tine(ri) între 7 și 14 noiembrie 2017. Dacă vrei să te alături festivalului organizat de Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț, ești așteptat să propui un spectacol până pe 15 iunie 2017. E simplu și nu-ți ia mult timp!

Aruncă un ochi pe schițele de mai jos, să vezi dacă montarea poate fi adaptată la spațiile teatrului, verifică dacă sunt îndeplinite condițiile pentru înscriere, completează formularul și trimite filmarea către TT pe adresa de e-mail: ttgentiana@gmail.com și poștă – Teatrul Tineretului, Piața Ștefan cel Mare nr 1, Piatra Neamț, Cod poștal 610109, județul Neamț, cu mențiunea „Festivalul de Teatru Piatra Neamț”.

Înscrierea spectacolelor se poate face până la data de 15 iunie 2017. Materialele primite după această dată nu vor fi luate în considerare pentru selecția de spectacole a prezentei ediții a festivalului.

Vezi Regulament 2017 Festivalul de Teatru Piatra-Neamț / Formular înscriere Festivalul de Teatru Piatra-Neamț.

Schițe: