Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 21 mai 2022
  • :
  • :

PNL Bicaz a făcut o mare brânză

Vă mai amintiți de oamenii de știință de la PNL Bicaz care vă spuneau înainte de campanie cum vor rupe ei norii și vor veni banii cu camioanele la Bicaz?

Ei bine, acești aleși locali s-au făcut remarcați doar prin scandaluri. Deși au avut guvern PNL, prefect PNL și ora exactă în România și la Neamț se dădea de la PNL, nu au adus nici un euro la Bicaz din milioanele promise. Au făcut bâlci și l-au plimbat prin Bicaz pe Cozmanciuc care acum se plimbă singur pe la DNA; l-au mai plimbat apoi pe George Lazăr care a dovedit din plin că numai gura e de el, v-au spus apoi că salvează România cu Cîțu și într-o noapte s-au lepădat de el ca și cum nu ar fi existat, iar acum, dacă tragem o linie, nu au făcut nimic concret pentru Bicaz. Șefii liberalilor din Bicaz nu s-au chinuit sa le dea măcar un proiect amărât să se poată lauda și ei cu ceva în fața electoratului de dreapta.

Din păcate, acesta este PNL-ul din Bicaz, care nu e în stare să aducă ceva în oraș de la șefii lor care se află la guvernare. Un partid în care sunt mulți oameni devotați și cum se cade, dar și mulți circari care nu sunt capabili să facă nimic altceva decât să dea vina pe alții pentru propriile nerealizări.

Iosub Robert