PNL Neamț în cădere liberă. Vasile Pavăl, primarul PNL al orașului Roznov, a trecut în echipa PSD și îl va susține pe Harpa la președinția CJ Neamț

Miercuri, 28 februarie, primarul orașului Roznov, Vasile Pavăl, a anunțat decizia sa de a se alătura echipei PSD și de a-l susține pe liderul social-democraților nemțeni, Daniel Harpa, în cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Așadar, Vasile Pavăl, unul dintre cei mai performanți primari ai PNL din Neamț, s-a săturat, ca mulți alți liberali, de modul în care face politică conducerea partidului din Neamț și, pentru că nu se mai regăsea în PNL, va candida pentru funcția de primar al orașului Roznov din partea PSD, la alegerile de anul acesta.

Pe lângă câștigul clar al PSD Neamț, este notabilă pierderea celor din PNL Neamț, care, în loc să aibă grijă să-și ajute oamenii din propriul partid, sunt ocupați toată ziua cu atacuri la adresa PSD și cu aruncatul cu noroi în liderii PSD Neamț.

Dragi roznoveni,

Am ales să mă alătur astăzi echipei PSD și președintelui Daniel Harpa!

Am luat această deciziei în primul rând pentru comunitate, pentru voi cei care m-ați ales!

Am simțit că mă regăsesc alături de valorile social democrate, îmi place să construiesc, să dezvolt, să fac politică și administrație pentru oameni!

Un alt motiv este că îl susțin cu toată tăria pe președintele Daniel Harpa, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, pentru că, în mod natural, doar un primar cu atâtea mandate poate înțelege cu ce ne confruntăm și ce nevoi avem noi primarii.

Așa cum a fost și până acum, știu că întotdeauna voi găsi la Daniel Harpa ușa biroului de președinte al CJ deschisă, o vorbă bună, un sfat și un sprijin!

Împreună cu echipa mea de consilieri, vom face din Roznov unul dintre cele mai frumoase și moderne orașe din România!

a declarat Vasile Pavăl, primarul orașului Roznov

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest website folosește cookies pentru a vă îmbunătăți experiența online. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate