Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 7 februarie 2023
  • :
  • :

Poiana Teiului – Incendiu produs la o casă

Ieri, in jurul orei 16:50, pompierii au fost solicitați prin apel la 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă în comuna Poiana Teiului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig și Detașamentul de pompieri Târgu Neamț.
La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la o casă amplasată în pădure, în localitatea Pluton.
Accesul autospecialelor de intervenție nu s-a putut realiza, casa aflându-se la o distanță de aproximativ 500 m de drum. Alimentarea cu apă s-a realizat cu ajutorul motopompelor, dintr-un pârâu din apropiere.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul.
O femeie în vârstă de 38 ani de ani, proprietara locuinței, ce prezenta arsuri la nivelul feței și un traumatism la mâna dreaptă, a fost preluată și transportată de echipajul SMURD la CPU Târgu Neamț.
Cauza probabilă de producere a  incendiului este modulul greșit de verificare a etanșeității buteliei cu GPL prin utilizarea flăcării deschise.(explozia buteliei).a transmis locotenent Irina Popa – ISU Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *