Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 2 decembrie 2022
  • :
  • :

Poliția Rurală Bicaz a acționat pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au acționat pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice.

Cu această ocazie, polițiștii au verificat două unități de debitare și prelucrare a materialului lemnos , fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale. 2 dintre acestea, în valoare totală de 4.000 de lei,  pentru abateri la Legea 171 din 2010  privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și alte 2 sancțiuni conform Legii 333 din 2003, în valoare de 2.000 de lei.

Totodată, polițiștii au dispus confiscarea cantității de aproximativ 3 metri cubi material lemnos, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Borca.

Pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au verificat și legalitatea a 10 autovehicule ce efectuau transporturi de material lemnos, fiind aplicate un număr de 6 sancțiuni contravenționale, dintre care 4 pentru abateri la Legea 171 din 2010  privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare totală de 5.000 de lei, fiind confiscată și cantitatea de aproximativ 5 metri cubi material lemnos, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Poiana Teiului.

Alte două sancțiuni au fost aplicate pentru abateri de la normele rutiere, fiind retras și un certificat de înmatriculare.

sursa: IPJ Neamt
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *